jaksaminen, koulu, Uncategorized

Kun tunnit loppuu, alkaa viikonloppu…eiku

Kun perjantain tunnit loppuu, alkaa opettajalla viikonloppu ja vapaus! Eiku…

Sun on sännättävä luokasta työhuoneeseen viimeistelemään koetta maanantaiksi.

Kun teet koetta, kuulet käytävältä Kollega 1:n äänen, huikkaat hänet palaveriin, koska muistat, että on asiaa ensi viikosta, Kollega 1 lupaa tulla, kunhan on hoitanut ensin asian Kollega 2:n kanssa.

Jatkat kokeen tekemistä.

Kollega 1 tulee. Palaveeraatte. Asia on lyhyt, joten keksitte käsitellä myös kaksi muuta asiaa, toivotat hyvät viikonloput ja jatkat kokeen tekoa.

Teet koetta.

Saat kokeen valmiiksi. Lähdet kävelemään kohti työhuoneen ovea. Tajuat ovella, että nimesit liitetiedoston hullulla tavalla. Palaat koneelle.

Säikähdät, kun Kollega 3 tulee kysymään  koetta, selität epämääräistä hölmöstä tiedostonimestä. Nauratte. Katsot, kun Kollega 3 hoitaa tiedostojen siirtelyn näppärästi, yrität painaa kaikki vaiheet mieleen. Onnittelette itseänne valmiista kokeesta.

Lähdette ja päätät hakea monistuskoneelta tulosteen, jonka lupasit opiskelijoille. Tajuat jättäneesi koetta varten tarvittavat koodit työhuoneeseen. Palaatte sinne Kollega 3:n kanssa. Unohdat printit.

Haet printit. Lähdet viemään papereita opehuoneeseen. Huomaat opehuoneessa, että et ole merkinnyt ensi jakso välituntivalvontavuoroja. Päätät hakea kalenterin, jotta voit merkitä vuorot.

Palaat työhuoneeseen. Katsot, onko tullut viestejä. Palaat opehuoneeseen. Ihmettelet, mitä teet siellä ja tapaat esimiehen. Päätät että olet nälkäinen ja otat jääkaapista aamupalaksi varaamasi leivän, jota et ole ehtinyt syödä. Otat vettä. Esimies kysyy asiaa, vastaat ja esität jatkokysymyksen. Juttelette. Siirrytte käytävälle. Poistuessanne muistat välituntivalvontalistan. Lähdet silti puhumaan esimiehen kanssa. Kollega 4 liittyy keskusteluun. Saat halauksen Kollega 4:lta. Eväät ovat kädessä. Siirrytte esimiehen työhuoneeseen.

Asia selviää, lähdet syömään eväitä. Näet kalenterin, muistat välituntivalvonnat, jätät eväät ja palaat opehuoneeseen. Merkitset valvonnat. Palaat työhuoneeseen. Syöt eväät. Hengität.

Hengität. Avaat sähköpostit, vastaat sähköposteihin, kirjoitat sähköpostit. Kuulet koputuksen, Kollega 5 tuo kuitteja ja muuta. Huikkaat hyvät viikonloput. Tajuat, että toinen koe on tekemättä. Katsot kelloa. Laitat kotiin viestin.

Kestä(ä) vielä. Pus. ❤

 

 

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Kun tunnit loppuu, alkaa viikonloppu…eiku”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s